Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.116.201 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
fam vd Sande fam vd Sande uit Vessem heeft geschreven op december 11, 2019 om 1:32 pm
Na s'avonds een telefoontje met Jan, heeft hij met gordijnen, waarvan we zelf de kleur konden kiezen en met persoonlijke spullen onze berging veranderd tot een hele mooie rouwkamer. Iedereen die kwam kijken had er alleen maar lovende woorden over en zelf waren we ook overdonderd door het resultaat. We hadden het gezien bij een ander waar het al heel erg mooi was, maar ook bij ons heeft hij weer een prachtig resultaat geleverd, waar we heel erg tevreden over waren. Tijdens de dienst heeft Jan alles weer opgeruimd en toen we thuis kwamen was alles weer zoals het voorheen was. JAN BEDANKT
Antoinette v Dartel Antoinette v Dartel uit Beek en Donk heeft geschreven op november 12, 2019 om 5:29 pm
Beste Jan. Ik wist al wat jij allemaal kon met jou rouwkamer op maat, maar nu heb ik het zelf ervaren. Onze garage omgetoverd naar een prachtige, en sfeervolle rouwkamer. Dat is het niet alleen. Mijn zoon mocht mee helpen om dit zo mooi te maken, wat voor hem heel fijn en waardevol was in het proces van verdriet. Daarnaast gaf je nog een aantal zinvolle tips waar ik zelf niet aan gedacht had. Mensendie bij mij op bezoek kwamen keken er van op dat het zo ook kan. Ze vonden het bijna een sprookje, zeker door de prachtige kandelaars die wij buiten gezet hebben op de pad naar de garage Tot mijn grote verbazing was toen wij terug kwamen van de afscheidsdienst de garage keurig in de oude staat terug gebracht en geveegd. Mijn dank is groot, daarom wil ik dit hier ook delen. Dank je wel Jan!!
Conny Emmen Conny Emmen uit Best heeft geschreven op december 21, 2018 om 10:36 am
Veel te vroeg is mijn lieve man en vader van onze dochter overleden. Wij hebben hem thuis kunnen verzorgen en hadden hem ook beloofd dat hij thuis zou blijven na het overlijden. Wij wilde geen kille ruimte in een uitvaartcentrum en zo werden we door onze uitvaartonderneemster geattendeerd op de website van Jan Manders. We besloten om hier de garage voor te gebruiken . Jan is gekomen en nadat onze wensen met hem waren doorgenomen is hij begonnen. Van te voren gaf hij al aan; als het straks niet naar je wens is begin ik gewoon weer helemaal opnieuw. We zijn pas gaan kijken toen hij helemaal klaar was. We waren helemaal ontdaan, want de ruimte was onherkenbaar geworden en nog zoveel mooier als we hadden durven hopen. De hele ruimte straalde rust uit, met de mooie verlichting, geluid en gordijnen en alle persoonlijke dingen. Wij hebben mede door de bijdrage van Jan op een fijne en passende manier afscheid kunnen nemen. Onze complimenten. Ook nadien heeft Jan alles keurig opgeruimd, en toen we thuis kwamen was onze garage weer als voorheen. Jan, ontzettend bedankt.
Jacco Rams Jacco Rams uit Vianen heeft geschreven op november 12, 2018 om 6:11 pm
Ha Jan, Na het overlijden van mijn schoonmoeder samen met jou de garage omgetoverd tot een werkelijk mooie rouwkamer. Fijn dat je er voor openstond dat er geholpen mocht worden. Enkel lof van mijn schoonvader, de familie en bezoekers ontvangen. Jij bied werkelijk de nabestaanden een gelegenheid om thuis in een mooie ruimte op elk moment afscheid te nemen. Je rustige manier van werken en niet verstorende opruimservice is in deze situaties een hele dikke duim waard. Bedankt voor je werk namens de gehele familie
Margreet van Straaten Margreet van Straaten uit Vianen heeft geschreven op februari 7, 2018 om 8:12 pm
Mijn ouders wonen op een stadsboerderij met een deel, wat vroeger ons magazijn is geweest. Nu in gebruik als opslag, schuur, heel veel kastjes met oude spijkers etc. en een biljart. Mijn vader zei altijd als ik dood ben, leg mij maar op het biljart en zo geschiedde. Echter hoe maken we van die rommelige deel een rouwkamer. Nou Jan, daar wist jij wel raad mee.. Met stempels, rails en gordijnen werd onze deel omgetoverd in een prachtige, zacht verlichte ruimte waarin mijn vader in het midden op het biljart lag. Vogelgeluiden op de achtergrond maakten het af. Het was fijn dat pa op deze manier tot de uitvaart in ons midden was.
Peter Roodenburg Peter Roodenburg uit Benschop heeft geschreven op januari 5, 2017 om 7:23 pm
Beste Jan, Op eerste kerstdag ben je opgeroepen om van mijn vaders schuur een prachtige en waardige rouwkamer te maken. Jij hebt dit uiterst professioneel en op een gepaste manier ingericht en uitgevoerd. Jeetje wat was het mooi geworden. Je hebt er de tijd voor genomen en de nodige aandacht aan geschonken, ondanks dat bij jou thuis het kerstdiner stond te wachten. De condoleance is ook bij mijn vader thuis gehouden en de reacties van de gasten op de rouwkamer waren, zonder uitzondering, allemaal lovend. Het zijn niet de spullen die je hebt neergezet en opgehangen, maar jij bent het zelf die hier het verschil heeft gemaakt. Enorm bedankt, ook namens de rest van de familie!
Linda Matheeuwsen Linda Matheeuwsen uit Erp heeft geschreven op november 7, 2016 om 8:13 am
Heel stijlvol en met veel respect heeft Jan een mooie, sfeervolle en persoonlijke rouwkamer gemaakt van de slaapkamer van ons pap. Wij hebben dit als een absolute meerwaarde ervaren bij het afscheid nemen van ons pap. Dankjewel!
Jeanne Loos van Hedel en familie Jeanne Loos van Hedel en familie heeft geschreven op december 28, 2015 om 5:30 pm
Beste Jan, via de uitvaartverzorging zijn we bij je terecht gekomen. Jij liet ons de diverse mogelijkheden zien. We hadden er meteen een goed gevoel bij. Onze garage werd omgetoverd door jouw als een sfeervolle mooie rouwkamer. Bezoek dat afscheid kwam nemen, reageerde allen erg positief met vele complimenten . We kregen alle lof dat dit thuis zo mooi en waardevol, met alle respect kan zijn. Het kwam warm, sfeervol over. Muziekje op achtergrond, persoonlijke herinneringen aan Ad ,verlichting op juiste wijze maakte het geheel compleet. Na afloop van de uitvaartdienst, terug thuis is de rouwkamer weer garage. Dit voelde ook prettig. Kortom wij zijn erg tevreden over je geleverde diensten. Dit is een mooie gelegenheid om thuis in eigen omgeving afscheid te nemen van je geliefde. Dit komt zeker het rouwproces ten goede. Dit geeft echt meerwaarde aan het afscheid. Jan een groot compliment en erg bedankt.
Monique Vereijken Slaats Monique Vereijken Slaats heeft geschreven op september 4, 2014 om 4:45 pm
Wij hebben een heel mooi afscheid gehad van onze moeder die overleden is. Dit afscheid was echt supermooi verzorgd. Mede door jou, Jan, door een erg mooie aankleding bij ons mam thuis in de zaal. We hadden van tevoren niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou kunnen worden. Het zag er perfect uit. Wij hadden het zelf niet mooier kunnen maken. Het was erg fijn hoe betrokken jij overal bij was en ons ook nog goede tips mee hebt gegeven wat betreft de dienst. Jan, dankjewel voor het mooie werk wat je geleverd hebt en voor je medeleven.
Marie-Thérèse van Hout-Slaats Marie-Thérèse van Hout-Slaats heeft geschreven op augustus 28, 2014 om 6:03 pm
Jan, wij (Familie Slaats) willen je hartelijk bedanken voor de mooie aankleding, belangrijke tips en medeleven. Jij hebt er mede voor gezorgd, dat het afscheid van ons mam, ons alle een heel goed en fijn gevoel heeft gegeven. Wie heeft kunnen denken dat "onze zaal" die al jaren leegstaat en wordt gebruikt voor opslag voor ieder die geen plaats heeft thuis, die dat daar maar neerzetten, wordt omgetoverd tot een prachtige zaal. Het was geweldig. Jan....BEDANKT .
Chantal van Gerven Chantal van Gerven heeft geschreven op december 13, 2013 om 8:25 pm
We wisten al dat we een thuisopbaring wilden, maar hoe gaat dat dan? Ons mam kwam met het idee om dit in de inpandige garage te doen en dit aan te kleden met mooie kamerschermen. Ik had er wel een voorstelling bij, maar achteraf bleek het heel anders uit te pakken. Het waren geen kamerschermen, maar een fantastische aankleding van prachtige gordijnen rondom waardoor er niets meer van de garage zichtbaar was. Het geheel werd aangevuld met sokkels en sfeerlampen en ook de baarplank werd met mooie materialen bekleed. In een mum van tijd was de garage een prachtige, warme ruimte om stijlvol in eigen kring afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Ik heb Jan leren kennen als een heel prettig persoon en ik merkte al snel dat we dit wel aan hem konden overlaten en dat is fijn als er zoveel op je af komt. Ook het opruimen achteraf verliep fantastisch en ik zou dit iedereen kunnen aanbevelen. Jan, nogmaals bedankt voor alles!
Walther van Kessel Walther van Kessel heeft geschreven op december 9, 2013 om 12:23 pm
Enige tijd geleden is de man van mijn zus overleden,een groot gemis en veel verdriet. De dagen van rouw zijn erg zwaar en je wilt met je naasten de gehele tijd bij de overledenen zijn. Nu waren wij als familie in bezit van een inpandige garage die door Jan Manders op waardige wijze is ingericht als rouwkamer. Dit is op vakkundige en zeer nette wijze gedaan, en wij konden zo elke minuut van de dag bij onze dierbare zijn. Ook na de begrafenis is alles weer de zelfde dag in de oude stijl omgebouwd. Complimenten aan Jan voor het vele en zorgvuldige werk dat hij voor onze familie gedaan heeft. Walther van Kessel - Beek en Donk
Ton Scheepers Ton Scheepers heeft geschreven op december 4, 2013 om 8:36 pm
Ik heb onlangs afscheid moeten nemen van een zwager, die mij heel dierbaar was. Thuis van iemand afscheid nemen, maakt het bijzonder, maar neemt het verdriet natuurlijk niet weg. De garage werd door jullie omgebouwd - middels een professionele aankleding, passende muziek en de juiste verlichting - tot een plaats, waar iedereen op een waardige wijze van hem afscheid heeft kunnen nemen. Hulde voor jullie vakmanschap en piëteit. En nu is de garage weer een gewone garage.
Marielle van Gerven Marielle van Gerven heeft geschreven op december 4, 2013 om 7:10 pm
Wij zijn bijzonder tevreden over de dienst van Rouwkamer op maat. Het is ongelofelijk om te zien dat een garage tot een prachtige rouwkamer omgetoverd is. Juist op deze momenten is het echt waardevol om in een sfeervolle ruimte, afscheid te kunnen nemen van iemand die je dierbaar is. Daar komt bij, dat de manier van aanpak en omgang tevens voor ons van grote betekenis is geweest. Vandaar een groot compliment naar Jan!

Contact

Rouwkamer op maat

Jan Manders
Anjerstraat 44

5741 HK Beek en Donk

06-28941105
info@rouwkameropmaat.nl

© Copyright 2016 - Rouwkamer op maat